• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

"Våra chefer stöttar i vått och torrt"

Mimi Skinstad arbetar som receptionist på Coor sedan tre år tillbaka. Stöttande chefer och regelbundna utvecklingar är två av anledningarna till att Mimi trivs så bra.

Berätta om ditt arbete!

– Jag arbetar i en reception där det sitter upp emot ca 100 företag, vi är första mötet med kunden, därför är det viktigt att vi ger professionell och effektiv service. Jag har alltid haft samma roll men arbetat på flera av Coors olika receptioner.

Hur ser du på din utveckling inom Coor?

– Vi har regelbundna utbildningar men mest utvecklande har nog varit arbetet som förbättringscoach, det är kunskaper jag kommer kunna ha med mig på vilken arbetsplats som helst. Jag gick en utbildning som heter ”Service i stjärnklass” med Ludovic Björk. Den var väldigt inspirerande! Nu får vi förbättringscoacher regelbundet delta på webinar där vi kan få inspiration och idéer.

Vad uppskattar du med att ha Coor som arbetsgivare?

– Att det är så viktigt för våra arbetsgivare att vi trivs och mår bra på vår arbetsplats. Det finns alltid möjlighet att byta arbetsplats oavsett om anledningen skulle vara att man inte trivs eller om det är så att man vill vidareutvecklas någon annanstans inom Coor. Våra chefer stöttar i vått och torrt och det är svårt tänka sig att man ska kunna trivas så bra på en arbetsplats som på Coor.

Vad är den bästa lärdomen du fått på Coor?

– Det går alltid att hitta förbättringar oavsett hur bra och effektiv en verksamhet är. Det blir också väldigt tydligt när man arbetar i en reception hur mycket man kan påverka sin omgivning genom att sprida glädje och god stämning.