Nicole Feliu Canepa | Säkerhetsadministratör | Coor

”Första gången i livet jag går upp på morgonen och ser fram emot att gå till jobbet!”

Nicole Feliu Canepa jobbar som säkerhetsadministratör på Coor. Hon kom in i jobbet via ett bemanningsföretag, men är nu en av cirka 10 000 anställda på Coor. ”Jag fastnade direkt för det här jobbet”, säger hon.

Att hon blev just säkerhetsadministratör på Coor var ingen självklarhet för Nicole Feliu Canepa. Efter att först utbildat sig till lärare gjorde hon en totalvändning och började jobba som säljare istället, men hon kände att det inte passade henne alls. Då dök jobbet som säkerhetsadministratör på Coor upp. Det dagliga arbetet innebär att Nicole hanterar säkerheten för ett stort företag.

– Vi ser till att allt är up and running och att säkerheten fungerar som det ska på våra olika siter, berättar hon.

Nicole lyfter fram arbetsmiljön och säger att hennes team är ett sammansvetsat gäng, som gärna lyfter varandra.

– Jag älskar stämningen vi har i arbetslaget. Det är glada miner och alla hälsar på alla. Vi tar hjälp av varandra dagligen, det här är verkligen ett sådant jobb där man lär sig något nytt varje dag. Det är första gången i livet jag går upp på morgonen och ser fram emot att gå till jobbet, säger hon.

Coors innovationstänk tilltalar Nicole och hon berättar att det märks att Coor alltid strävar efter att skapa nya lösningar och finnas där för kunderna, såväl som de anställda.

– Coor tar hand om sina anställda, och om de anställda mår bra så projiceras det på kunderna automatiskt.

Vad utmanar dig att gå till jobbet varje dag?
Mina fantastiska kollegor. Jag kallar varenda en för vän.