Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Karolinska Universitetssjukhusets i Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Här blir du en del av ett nybyggt team som tillsammans levererar service i stjärnklass så att vården kan fokusera på patienten.

Vårt uppdrag

Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats- fastighets- och logistiktjänsterna i den nya sjukhusbyggnaden på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vi ansvarar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag, exempelvis arbetsplatsservice så som receptions- och konferensservice, post- och godshantering, fastighetsservice, logistik, hantering av avfall och lokalvård.

All sjukvård utförs av Region Stockholm. Sjukhuset bedriver vård i dag- och nattskift och ska fungera dygnet runt utan avbrott.

Vi levererar service i stjärnklass till ett sjukhus i världsklass

Kontrakt Karolinskas vision

Arbeta hos oss!

Vi är stolta över vårt uppdrag för Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och vi tror att du, liksom vi, har en positiv grundattityd och hanterar din omgivning med omtanke och respekt. Vi tror att du är en person som ser problem men fokuserar på lösningar. Du har förmågan att möta människor i olika livssituationer på ett förtroendegivande sätt. Du trivs när det händer saker och du ser förbättringar som ett naturligt inslag i ditt dagliga arbete.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Vårt sätt att rekrytera

Vi använder diskrimineringsfri rekrytering för uppdraget på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d. v. s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar. Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. 

Här finner du alla lediga tjänster på Coor. Du är även välkommen att skapa en jobbevakning för tjänster på Kontrakt Karolinska.

Illustration: White Tengbom Team