NKS, Coor

Nya Karolinska Solna

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Nya Karolinska Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Nu har du möjlighet att vara med och sätta ditt avtryck på ett helt unikt driftsättningsprojekt. Här blir du en del av ett nybyggt team som tillsammans levererar service i stjärnklass så att vården kan fokusera på patienten.

Coor växer och ett av våra största och mest spännande kontrakt någonsin är Nya Karolinska Solna (NKS). NKS kommer att bli ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. Driftsättning av det nya universitetssjukhuset sker i etapper under 2016-2018.

Vårt uppdrag

Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats- fastighets- och logistiktjänsterna på Nya Karolinska Solna. Vi ansvarar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag, exempelvis receptions- och konferensservice, post- och godshantering, teknisk fastighetsförvaltning, hantering av avfall och lokalvård.

Om du klickar på länkarna nedan kan du läsa mer om de tjänster vi levererar till sjukhuset.

Lokalvård 
Arbetsplatsservice
Fastighetsservice
Logistik

All sjukvård i det nya sjukhuset kommer liksom tidigare att utföras av Stockholms läns landsting. Sjukhuset bedriver vård i dag- och nattskift och ska fungera dygnet runt utan avbrott.

Meningsfull service som överträffar förväntningar

Kontrakt Coor NKS vision

Arbeta hos oss!

Vi på Coor är stolta över vår vision för Nya Karolinska Solna och vi tror att du, liksom vi, har en positiv grundattityd och ser dig omkring med omtanke och respekt. Vi tror att du är en person som ser problem men fokuserar på lösningar. Du har förmågan att möta människor i olika livssituationer på ett förtroendegivande sätt. Du trivs när det händer saker och du ser förbättringar som ett naturligt inslag i ditt dagliga arbete.

Stämmer det här in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Vårt sätt att rekrytera

På Coor NKS arbetar vi med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d. v. s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar. Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi därför inte emot CV eller personliga brev.

Vi är mitt i processen att rekrytera nya medarbetare till olika roller i vår serviceleverans på sjukhuset. När vi är i full drift kommer vi att vara ett team på ca 330 personer. Rekrytering pågår löpande under 2016-2018.

Här finner du alla lediga tjänster, både inom kontrakt NKS och inom övriga Coor. Du är även välkommen att skapa en jobbevakning.

Varmt välkommen till Coor!