Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

NKS Lokalvård

Lokalvård är en av grundstenarna i serviceleveransen. Att hålla rent och snyggt är en förutsättning för att vårdverksamheten ska fungera, och bidrar i hög grad till en positiv upplevelse av sjukhuset. Vårdlokaler såväl som administrativa ytor har byggts utifrån ett långsiktigt perspektiv, där förutsättningarna för att kunna utföra en effektiv och hållbar lokalvård finns med redan från början.

Lokalvård på NKS | Coor

Coor arbetar med en helhetssyn på lokalvård, enligt vårt interna koncept ”Cleaning The Coor Way”. Våra servicemedarbetare är den största och enskilt viktigaste komponenten i lokalvårdsleveransen men för att skapa hållbarhet och effektivitet arbetar vi kontinuerligt med alla delar i konceptet, vilket omfattar allt från systemstöd för kvalitetskontroller och utformning av entrémattor till golvvårdsmetoder, maskiner, redskap, städprodukter och logistik.

Lokalvårdsleveransen

Coor ansvarar för den kontinuerliga, dagliga lokalvården. Vi utför även periodisk lokalvård, såsom golvvård och fönsterputs. Utöver detta kan vården vid behov beställa tilläggstjänster i form av exempelvis specialstädning och sanering.

Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är ett av världens mest moderna sjukhus. För lokalvården innebär det bland annat hållbara materialval, lättstädade ytor och smarta logistiklösningar. Städcentralen förser hela sjukhuset med rengjorda och städklara städvagnar för att möta vårdens höga hygienkrav. Hos oss är arbetsmiljön i fokus och vad det gäller ergonomiska arbetsredskap kommer du att få bästa möjliga förutsättningar.

Höga krav och stora möjligheter!

Vår vision för sjukhuset är att leverera meningsfull service som överträffar förväntningar, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Coors ledstjärnor är här viktiga värderingar som guidar oss i vårt dagliga arbete.

För att vi ska uppnå vår vision samt uppfylla avtalskraven, ställer vi höga krav på våra medarbetare. För dig som servicemedarbetare inom lokalvård innebär det bland annat att din svenska behöver vara god i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med vårdpersonal, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner.

Vi tillämpar provanställning och ett krav för att anställningen ska förlängas är att du inom sex månader efter anställningsstart har ett godkänt SRY-yrkesbevis. Coor tillhandahåller utbildningen för dig som inte har genomfört den tidigare.

Våra krav är höga, men vi erbjuder också en riktigt bra arbetsplats!

Vi rekryterar löpande nya servicemedarbetare till vårt lokalvårdsteam. Vill du vara med och leverera Lokalvård i stjärnklass?

Klicka här för att se våra lediga tjänster eller skapa en jobbevakning.