Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

NKS Arbetsplatsservice

Vi tror på en service som kommer från hjärtat, där varje möte ger våra kunder en positiv upplevelse att bära med sig. Vårt bemötande är respektfullt och professionellt och signalerar trygghet, kompetens och vänlighet. Kunderna och deras enskilda behov är alltid i fokus. Vi älskar att överträffa förväntningar!

Arbetsplatsservice | Coor

Ett professionellt och vänligt bemötande är viktigt i en sjukhusmiljö där människor vistas i livets alla skeden, i både glädje och sorg. Vårt team som arbetar med arbetsplatsrelaterade tjänster ser till att patienter, anhöriga och vårdpersonal har ett nätverk av service omkring sig för att göra vistelsen på sjukhuset så smidig och behaglig som möjligt.

Reception, konferensservice och catering

Coor bemannar huvudreceptionen på det nybyggda universitetssjukhuset. Receptionen är ofta det första en anhörig eller patient möter och det är troligen här som besökaren får sitt första intryck av sjukhuset. Vänlighet, uppmärksamhet och tydlighet är en självklarhet hos våra receptionister.

Vi ansvarar även för konferensservice, framför allt kopplad till det nya konferens- och utbildningscentret på sjukhuset. I tjänsten ingår att erbjuda en konferensservice av hög klass. Vår uppgift är att utgöra ett stöd före, under och efter ett möte eller en konferens.

Helpdesk och servicecenter

Samtliga felanmälningar, bokningar och förfrågningar på Karolinska i Solna hanteras av Coors helpdesk. Per telefon är vi tillgängliga dygnet runt alla dagar i veckan och vi hanterar samtliga ärenden med samma tålamod och lösningsorientering. I servicecenter hjälper vi sjukhusets anställda över disk med tjänsterelaterade frågor.

Restauranger och caféer

Coor ansvarar för drift av restauranger och caféer på det nya sjukhuset. Vi ser till att besökare och personal får sina behov tillgodosedda vad det gäller mat och dryck. Utbudet ska vara varierat med stort fokus på hälsosam och ekologisk mat.

Kaffe- och vendingmaskiner

Som ett komplement till restauranger och caféer finns det dygnet runt tillgång till vendingautomater med ett anpassat utbud av varor. Coor ser även till att kaffemaskiner i personalrum och pentryn är påfyllda och fungerar.

Kommersiella lokaler

De kommersiella lokalerna på sjukhuset ger anställda och besökare tillgång till ytterligare servicefunktioner såsom butiker, apotek och kiosker. Coor hanterar uthyrning och administration kopplat till det kommersiella utbudet inom anläggningen.

Övriga tjänster

Utöver de avtalade servicetjänsterna finns det även möjlighet för vårdverksamheten att beställa extraarbeten i form av flyttuppdrag, monteringsarbeten, vaktmästeriservice eller olika typer av vårdnära servicetjänster.

Vill du vara med och leverera Arbetsplatsservice i stjärnklass? Se våra lediga tjänster eller skapa en jobbevakning.