Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Pinar Sevgi

Pinar Sevgi började arbeta som lokalvårdare på Coor på ett sommarvikariat. Men det dröjde inte länge innan hon blev heltidsanställd som driftledare, och idag ansvarar hon för en grupp lokalvårdare på 25 personer. “Jag trivs med att driva och planera arbetet”, säger hon.

Pinar Sevgi medarbetare på Coor

Ända sedan Pinar kom till Coor 2013 har hon jobbat på Volvo Arendal i Torslanda, Göteborg. Totalt är det nästan 20 byggnader vars kontorsmiljöer Pinar som driftledare ansvarar för. Det är ett arbete med mycket variation.

– Ingen dag är den andra lik, det är alltid nya utmaningar och arbetsuppgifter. Jag gör kvalitetskontroller, ser till att min personal har det arbetsmaterial som de behöver, och så städar jag själv också dagligen, säger hon. 

Pinar är stolt över sin arbetsgrupp, som består av både kvinnor och män från flera olika länder: 

– De är jätteduktiga. Och våra kunder är jättenöjda.

Pinar säger att hon också är stolt över att jobba på Coor, som hon menar är ett stort och tryggt företag där man har goda möjligheter att utvecklas. 

– Jag känner mig uppskattad och stöttad i allt jag gör. Även om man gör fel ibland så stöttar dom mig. Jag känner mig trygg i att de litar på mig, och vågar satsa högt för att det känns som att alla dörrar är öppna, säger Pinar Sevgi.