Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

”Vi kan lägga fokus på att sätta in något som fungerar bättre”

Utflykten till byggbranschen blev kortvarig för Rikard Söderqvist.
- Min före detta chef ringde efter cirka ett halvår och sa att de behövde mig, berättar han.

Jobba hos Coor, headerbild, Rikard

När han började på Coor för tre år sedan som driftledare, fick han ett erbjudande från en ventilationsfirma efter bara några månader. Där skulle han arbeta som projektledare, vilket kändes kul och stimulerande. Men redan efter en kort tid insåg han att det inte var något för honom.

– Det var alldeles för mycket att man gick sin egen väg och ansträngde sig för att kunna debitera mer, och ingen personal att jobba med. Det var inte min grej, det var inte som förespråkat och tankarna började vandra mot något annat.

Vilken tur då, att hans före detta chef på Coor ringde redan efter sex månader för att erbjuda honom att komma tillbaka.

– När han dessutom sa att jag skulle få ansvaret för norra Stockholm, där jag bor, lät det intressant.

Han fortsätter:

– I uppdraget jag arbetar inom lägger kunden stor vikt på sina egna kunder och relationen dem emellan. Man säger att ”inom en tid ska vi ha den här och den här tekniken på plats”, och då blir det roligare att jobba. I och med att arbetsorderflödet är högt har vi kommit överens om en gräns, pengamässigt, som våra tekniker kan arbeta fritt inom. Det gör att vi slipper hålla saker vid liv och söka tillstånd för att reparera eller byta ut. På detta sätt kan vi lägga fokus på att sätta in något som fungerar bättre och kontinuerligt stryka saker från underhållslistan.

Juni 2019