Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

S:t Görans sjukhus

Coor har fått det stora förtroendet att leverera fastighetsservice till S:t Görans sjukhus. Vill du göra det tillsammans med oss? Läs mer här!

Information

Coor har tecknat nytt avtal med Locum AB om leverans av avancerad fastighetsservice på S:t Görans sjukhusområde i Stockholm. Funktionsentreprenaden omfattar ett fastighetsdriftansvar för Region Stockholms fastighetsbestånd inom S:t Görans sjukhusområde som förvaltas av Locum och avser en total byggnadsyta på 152 000 kvm. Coor kommer att leverera tjänster inom verksamhetsledning, fastighetsförvaltning, fastighetsteknik, säkerhet samt kundtjänst. Avtalet gäller från 1 december i år och löper initialt på fem år med möjlighet att förlänga i ytterligare tre år.

Om jag idag är anställd hos ISS och arbetar på S:t Görans sjukhus, kommer jag då att fortsätta arbeta där via Coor?

Nej, din anställning kommer inte att gå över till Coor. Du behöver söka rollen hos Coor via annonserna nedan. Om du får jobbet så påbörjas en ny anställning hos Coor med nya anställningsvillkor.

 

Vilka roller finns det att söka?

Du hittar alla våra lediga jobb på vår hemsida: https://www.coor.se/karriar/lediga-tjanster/.

Det finns även länkar till rollerna på S:t Görans sjukhus nedan.

 

Hur ser rekryteringsprocessen ut?

Du söker arbete via vår hemsida. Vi kommer att gå igenom alla ansökningar löpande och om du går vidare får du träffa ansvarig chef på en intervju. Vi tar sedan referenser på de personer som vi vill erbjuda ett jobb och för vissa av rollerna genomförs också en säkerhetsprövning.

 

Vilken anställningsform avser rekryteringarna?

Vi kommer att rekrytera till tjänster på heltid.

Vi tillämpar provanställning på 6 månader som därefter övergår i tillsvidareanställning.

 

Har Coor kollektivavtal?

Ja, Coor har kollektivavtal. Facklig part är Fastighetsanställdas förbund.

 

Vilka arbetstider kommer man att ha?

Du kommer mestadels att arbeta på kontorstider med schemaläggning mellan kl. 07.00-16.00 eller kl. 08.00-17.00. Sena kvällar och helger kan också förekomma.

 

Hur gammal måste man vara för att jobba här?

Du behöver ha fyllt 18 år.

 

Måste jag kunna prata svenska?

Du måste prata och förstå svenska så att du förstår de instruktioner som finns inom ramen för jobbet.

 

Behöver man körkort?

Titta i annonsen avseende vad som gäller för just den tjänst som du är intresserad av.

 

När ska man börja arbeta?

Vi kommer att anställa löpande fram till 1 december 2022. Du kan under tiden fram till uppdragsstart bli placerad på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Där får du lära känna Coor och dina kompetenta kollegor i vår existerande fastighetsleverans på Sveriges största sjukhus samt delta i utbildningar. Du måste kunna börja senast i slutet av november, dock senast den 30 november 2022.

Om Coor

Som en av Nordens ledande facility management-leverantörer, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Se våra lediga jobb här ➝