Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Stockholm Exergi

Coor har sedan 2013 levererat FM-tjänster i Stockholmsområdet till Stockholm Exergi. Nu söker vi fler medarbetare till vår site i City som förstärker vårt team. Läs mer om vad vi kan erbjuda samt vad våra medarbetare Eleni och Janne tycker är bäst med att jobba här.

Information om oss

I vårt härliga team så är vi en blandning av fastighetsskötare, tekniker, specialister och elektriker. Vi arbetar med fastighetsunderhåll, el, ventilation, VVS, kyla och olika brandtekniska system runtom i Stockholm Exergis fastigheter. 

I vårt team i City kommer du arbeta i en industriell miljö. Här får du chans att utveckla både dina tekniska färdigheter och andra kompetenser. Här blir du en viktig del, både i vårt team och serviceleverans.

Vi erbjuder dig:

 • Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande kultur
 • Möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten, då Coor är ett expansivt företag
 • Lön enligt kollektivavtal, pension och försäkringar
 • Ett introduktionsprogram för nyanställda för en så bra start som möjligt
 • Förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön

Kontakt

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta Sofia Hammarberg, sitechef, telefon 010-559 55 86. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Coors kund äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och det medför att vissa roller är säkerhetsklassade. Krav för anställning i dessa fall är godkänd säkerhetsprövning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Jobbmöjligheter hos Coor | Coor

Vi arbetar här:

Coors medarbetare, Eleni | Coor

Vad är bäst med att jobba på Coor som arbetsledare och fastighetstekniker hos vår kund?

Detta är första jobbet inom industri, vilket är roligt och utmanande. Det händer nya saker varje dag, och det är en fascinerade arbetsplats där man får se coola saker varje dag.

Här är det en helt annan typ av problemlösning, jag får vara mer McGyver istället för facit! Det som är bäst med Coor är att alla är lyhörda, hjälpsamma och omhändertagande.

Coors medarbetare, Janne | Coor

Vad är bäst med att jobba på Coor och vår kund?

Trivs bra framför allt i industrin, och detta blir som en blandning mellan serviceelektriker och industrielektriker. Jag känner mig trygg i miljön och får jobba fritt och efter eget huvud och med varierande arbetsuppgifter. Det är en spännande och utmanande miljö men ändå lugnare tempo än i byggsvängen. Ett stort plus att vi jobbar mot installationsavtalet vilket känns tryggt och vi har stort fokus på elsäkerhet. Jag får också nyttja mycket av min gamla erfarenhet vilket är roligt.

Om Coor

Som en av Nordens ledande facility management-leverantörer, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Läs mer om hur det är att jobba på Coor ➝

Jobbmöjligheter hos Coor | Coor