Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

"Det finns fantastiska möjligheter"

För Susanne Höglund, kommunikations- och rekryteringsansvarig på kontrakt Karolinska, är det roligaste att på riktigt få göra skillnad.

Jobba hos Coor, headerbild 12, Susanne

Susanne Höglund började jobba på Coor 2009 när Coor förvärvade Vasakronan servicepartner. Då fick hon rollen som kundansvarig i Kista för konferens och reception.

– Sen fick jag möjligheten att jobba som sälj- och marknadskoordinator för dåvarande kontrakt Vasakronan.

Susanne har därifrån spunnit ett brett kontaktnät på Coor. Efter en föräldraledighet började Susanne arbeta på kontrakt Karolinska i september 2015  som kontraktssamordnare och gick sedan vidare till rollen som utbildningsansvarig.

– 2015 var vi 35 personer som jobbade här. Vi var ett tight team som varje vecka klämde in oss i ett konferensrum för 20 personer för våra veckomöten. Idag är vi 450 tillsammans med restaurang och Signatur by Coor men teamkänslan finns fortfarande kvar. Det är häftigt att ha varit med i den resan, berättar Susanne.

I rollen som utbildningsansvarig var Susanne med i introduktionen av nyanställda och träffade många av de nya kollegorna som kom in. Det resulterade i många bra och värdefulla relationer med kollegorna på siten.

– Jag har jobbat på flera kontrakt och siter vilket har lett till ett brett kontaktnät. Det gör hela arbetsvardagen så mycket smidigare och roligare. Jag har alltid upplevt att jag haft lyhörda och öppensinnade chefer på Coor. Jag upplever att om man visar vad man vill och vågar prova nya saker finns det fantastiska möjligheter.

Vad är det bästa med att arbeta på Coor?

– Det som är extremt häftigt här på Karolinska är att vi är så många som har det här glittret i ögonen när man får en möjlighet att genomföra saker som verkligen gör skillnad och förbättrar för vårdpersonal och patienter. Vi pratar väldigt mycket med varandra här, inte bara om jobb. Vilket leder till väldigt bra relationer och förståelse för varandra, vilket i sin tur leder till att det är lättare att arbeta med varandra.

November 2020