Coor My Workplace

Hela arbetsplatsen - i en app. I Coor My Workplace får dina medarbetare snabbt och enkelt tillgång till en rad olika tjänster direkt i sin telefon. I appen kan de göra alltifrån att felanmäla kontorsmaskiner och boka mötesrum till att få hjälp med att hitta en ledig parkeringsplats, kolla upp dagens lunch och ta del av de senaste nyheterna från chefen.

Några av de möjliga funktionerna i Coor My Workplace:

Se i realtid vilka ytor som är tillgängliga
I Coor My Workplace-appen kan medarbetarna se och boka tillgängliga mötesrum. Kombineras bokningssystemet med sensorer går det till och med att se om det faktiskt sitter någon i mötesrummet eller om det står outnyttjat. Läs om Smart Utlization för att ta reda på hur man effektiviserar kontoret med hjälp av beläggningsdata.

Kommunicera med dina medarbetare
Du kan snabbt och enkelt lägga ut information och nyheter till dina medarbetare i appen.

Enkel felanmälan
Med hjälp av SmartResponse går det att göra en felanmälan direkt i appen. Det bara att skanna QR-koden på printern, kaffemaskinen eller skärmen som behöver fixas, så skickas ett meddelande till företagets servicedesk.

Hitta parkering
För medarbetare som tar bilen till jobbet är det skönt att veta att det finns parkering när de kommer fram. I Coor My Workplace finns möjlighet till en lösning med sensorer och kartvy som visar tillgängligheten på ett lättöverskådligt sätt.

Klimatsmarta medarbetare
En annan möjlig funktion är cykelservice som bokas direkt i appen. Med koppling till kommunaltrafiken kan appen även visa avgångar för nästa buss eller tåg.

Coor My Workplace i korthet:

Idag är det vanligt att medarbetare behöver gå in en mängd olika system för att kunna göra det de vill. Med Coor My Workplace når medarbetarna istället de vanligaste tjänsterna med en bara en knapptryckning.

  • Se och boka lediga rum och andra ytor i realtid.
  • Samla alla servicekontakter på ett ställe.
  • Visa vad de lokala restaurangerna serverar idag.
  • Underlätta felanmälningar.
  • Kommunicera med medarbetarna genom riktade notifieringar och nyheter.
  • Gör det lättare att ta sig till och från jobbet - med bil, cykel eller kommunala färdmedel

Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni snabbt och enkelt kan komma igång med Coor My Workplace.

Jacob Rhodin

Innovation and Solutions Manager, Coor Group

+46 70 212 42 79

Jacob.Rhodin@coor.com