Använd Smart Meeting för videokonferens och möten

Arrangera Smart Meetings & videokonferens med Coor. Kontakta oss direkt för att komma igång med videomöten av hög kvalitet med den senaste teknologin i branschen

Virtuella videomöten var som helst

Med den senaste tekniken för videokonferens är det lätt att sätta upp virtuella möten överallt där det finns tillgång till internet trådlöst via 3G/4G eller med kabel. De portabla systemen bygger på en liten och lätt projektor som ger en stor bild i hög upplösning. Den är enkel att transportera och sätta upp i befintliga kontors- eller konferensrum. Om företaget redan har utrustning, går det lätt att komplettera med olika fasta eller mobila produkter inom Coor SmartMeetings, till exempel med en liten och kompetent portabel videoenhet som P3500.

Ännu mer portabelt blir det med våra lösningar för datorer, surfplattor, smarta mobiler och webbläsare. Du kan enkelt vara med i företagets virtuella möten, oavsett om du sitter i en annan lokal eller i ett hotellrum på andra sidan jorden.

Idag är tekniken så väl utvecklad att alla kan känna sig trygga med att de kan få igång ett virtuellt möte – oavsett vad de arbetar med – utan att behöva kalla in kollegor eller experter.

Hållbart och kostnadseffektivt med smart meetings

Det finns många fördelar med våra lösningar som ligger helt i linje med ett företags hållbarhetsarbete. Färre resor minskar miljöpåverkan. Det ger dessutom lägre resekostnader och frigör tid, till fördel både för arbete och fritid.

Användarvänlighet

Idag är tekniken så välutvecklad att alla kan känna sig trygga med att de kan få igång ett virtuellt möte – oavsett vad de arbetar med – utan att behöva kalla in kollegor eller experter. När installationen är gjord kan vi givetvis hjälpa till med att hålla introduktioner och ta fram informationsmaterial.

Funktion utan investering

Du kan dra nytta av fördelarna med videomöten och videokonferens utan att behöva tänka på kostnader för inköp och service. Coor SmartMeetings kan beställas som en funktionsleverans, vilket innebär att du slipper investera i utrustning och att vi tar fullt ansvar för att det fungerar.

Ett rum öppet med världen

För företag som vill gå "all-in" med virtuella möten, erbjuder vi en komplett skräddarsydd lösning: ett rum helt ägnat åt kommunikation långt borta och nära. Vi har kunskap och resurser för att designa och bygga upp miljöer som underlättar virtuella möten. Den avancerade tekniken är integrerad i rummets inredning för att skapa en tilltalande och "oteknisk" miljö. Rummet är flexibelt och du dirigerar ljud, ljus, bildskärmar och projektorer allt efter mötets behov.

Välkommen till möjligheten med enklare videomöten och videokonferenser. Kontakta Coor för mer information om våra smarta tjänster såsom SmartOffice och SmartSolutions!