Hållbar och professionell service för smarta arbetsplatser

Coor har bra servicelösningar för små och stora företag, anpassade för varje unik verksamhet, plats och situation. Nära i hela Norrland.

Kontakta oss

Tryggt och hållbart

Servicetjänster för alla verksamheter

Vi vet alla att det alltid är mycket som ska fixas; lampor ska bytas, whiteboardtavlan ska hängas upp, receptionen ska bemannas, gräsmattor ska klippas och snö ska skottas, kanske ska även konferens och lunch ordnas och serveras… allt det där fixar vi, så att ni istället kan fokusera på det som ni gör allra bäst!

Coor är en stor och trygg aktör men har den lokala aktörens flexibilitet. Den del av er verksamhet som inte riktigt är er verksamhet, den tar vi hand om!

Se vilka tjänster vi erbjuder ➝

Smarta städtjänster

Bra lokalvård är bra personalvård

Coor har lång erfarenhet av att erbjuda städtjänster, vi städar alla typer av lokaler och vi är riktigt bra på att anpassa oss till varje kunds behov och önskemål. Era lokaler, kontor, verkstäder, sjukhus och butiker blir trevliga och trygga att vara på, både för era besökare och era egna medarbetare.

Som städföretag tar vi också mycket väl hand om vår kompetenta personal och är stolta över det värdefulla hantverk de utför. Det är därför vi säger att bra lokalvård är bra personalvård – för både era och våra medarbetare.

Se vilka tjänster vi erbjuder ➝


Smart, trygg och hållbar service

Vi ser till att du blir nöjd

Vi har många kunder i alla storlekar; från stora företag till små föreningar, statliga myndigheter, komplexa verksamheter och med lokaler på spridda adresser. Coor som serviceleverantör erbjuder det bästa från två världar: ett stort bolags trygghet och professionalism - och ett lokalt företags närvaro, flexibilitet och personliga engagemang.

Träffa några av våra kunder ➝

Kontakta André för bra service

Vi anpassar oss till varje kunds behov. Inget uppdrag är för litet – och inget uppdrag är heller för stort, för svårt eller för spritt!

Hör av er till André för att få ett bra förslag på service och städning för just era lokaler.