Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Anlita en professionell städfirma för er verksamhet

Rena golv, dammfria ytor, fräscha badrum och skinande mikrovågsugnar - känner du igen dig? Inte? Då kan det vara hög tid att leta efter en professionell städfirma som kan hjälpa dig att hålla din arbetsplats ren och fräsch.

Att arbeta i en hälsosam och ren miljö ska vara en självklarhet eftersom det påverkar både hälsan och effektiviteten hos personalen. Hur en kontorsmiljö ser ut återspeglar även hur företaget fungerar generellt. Därför är bra städföretag för kontor extra viktigt om ni tar emot kunder eller håller i föreläsningar på arbetsplatsen.

Vad gör en städfirma?

En städfirma är proffs på att hålla lokaler rena och hälsosamma. Det handlar alltså inte bara om att hålla ordning och reda, utan att skapa en ren och säker miljö. Med kunskap, erfarenhet och fungerande processer kommer du att garanteras en städlösning som fungerar utmärkt just för dig och din verksamhet. På så sätt kan du och din personal fokusera på era arbetsuppgifter och det ni gör bäst, medan städfirman ser till att ni varje dag kommer kunna göra detta i en ren och fräsch miljö.

Fördelar med att anlita en städfirma

Att anlita ett professionellt städföretag för kontor bidrar med en rad olika fördelar:

 1.  De är proffs på det de gör. De har särskild utbildning och erfarenhet inom just städning och sanering av kontorsytor och vet precis hur de ska ta hand om just denna typ av miljö.
 2. Tid är pengar. Att personalen ska behöva lägga tid på att städa kontoret kommer bara kosta tid. Tid som annars kunde lagts på försäljning och produktion och därmed mer intäkter. Låt därför din personal göra det de är anställda för att göra och lämna städningen åt de riktiga städproffsen.
 3. Det skapar en hälsosammare miljö. Utan grundlig städning kommer damm och skadliga partiklar att samlas i den luft som ni ska arbeta i. Ren och fräsch luft ska vara en självklarhet.

 

Tips för att hitta ett välrenommerat städföretag för kontor

 • Jämför. När det är dags att välja städföretag för kontor i Sverige är det en god idé att jämföra på nätet. Det ger en bra överblick över vilka firmor som finns tillgängliga och vilka tjänster de erbjuder. Coor tillhandahåller alla typer av kontorsservice och fastighetsservice så att ni kan använda en leverantör för alla era fastighetsrelaterade ärenden.

 • Håll budgeten. En annan viktig del i att välja rätt företag är såklart priset. Ställ olika företag mot varandra och se vad ni egentligen får för pengarna.

 • Vad säger andra? Lika viktigt som det är att titta på vad ni får för pengarna är det att titta på rekommendationer och kommentarer från tidigare kunder till städfirman. Det ger dig förhoppningsvis en rättvis bild över vilka de är och om det är ett företag som kan anpassa sig efter just dina önskemål.