Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Julhälsning

För många är ledigheten en tid för eftertanke och extra tid med våra nära och kära. Vi skulle vilja ge dig några tips på hur du gör julen mer hållbar och mindre stressande.

Christmas greeting | Have a green Christmas! | Coor Ha en grön jul!

Fira julen på ett mer hållbart sätt i år. Genom att äta mindre kött och köpa säsongens lokala produkter, minskar du miljömilen och utsläppen av växthusgaser. Det finns massor av läckra, vegetariska recept för julhelgen. Leta efter ekologiska alternativ i mataffären, och undvik förpackad mat när det är möjligt. Och kom ihåg att kompostera dina matrester.

 

 

Christmas greeting having a woman and a cat | Coor Don’t worry, be happy

För många innebär julen stress och oro. Den största pressen kommer från våra egna förväntningar. Lägg sedan till pressen från sociala medier, där alla andras perfekta julförberedleser orsakar ännu mer stress. Sänk dina förväntningar, fokusera på det som är viktigast och strunta i Instagram under några veckor, och du kommer att bli mindre stressad. Se till att du får god sömn, gör tid för paus och glöm inte att njuta av stunden. När allt kommer omkring så är julen glädjens tid.

 

Christmas greeting indicating that time is precious | Coor Tid är dyrbar

Undvik julklappsstressen och hoppa över julklappar som ingen vill ha eller behöver. Fokusera istället på dina nära och kära, se en julshow tillsammans eller gå ut och ät på restaurang. På det sättet får du dela kvalitetstid och trevliga upplevelser tillsammans, något som är mer värdefullt för de flesta än presenter. Köp biljetter eller boka online för att spara tid, men vänta inte till sista minuten om du vill ha bra platser.

 

Vi önskar dig en härlig ledighet och ett nytt år fyllt av glädje.