Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

5 fördelar med att hyra in företagscatering för företagsevent

Företagsevenemang fungerar annorlunda än privata tillställningar. Eventet kommer att kopplas samman med ditt företag och kommer därför höja, eller i värsta fall sänka, dess image beroende på hur allt flyter på. En stor och viktig del av ett lyckat event är helt klart maten. Det är många av gästerna som ser fram emot just denna del av dagen eller kvällen och skulle du då bjuda på något som inte är av hög kvalitet kan det dra ner intrycket av hela eventet. Undvika detta genom att hyra in företagscatering för ditt event.

1. Spara tid och pengar med en cateringfirma

Att själv försöka planera och ta hand om maten för att spara pengar är bara en bra idé om du har erfarenhet av detta sedan tidigare. Om du inte har det är det bättre att avstå och låta någon som är expert att hjälpa dig. Annars är det lätt att alltför sent inse att du tagit dig vatten över huvudet och att det kommer ta mycket mer tid än du någonsin anat. En cateringsfirma arbetar med att planera och leverera mat till event och har därför den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa ett bra intryck. På så sätt kommer du spara otroligt mycket tid, och därmed pengar, och istället lägga den på att förbereda inför eventet med de delar som just du är duktig på.

2. Med företagscatering får du professionell hjälp

Ta kontakt med en välrenommerad och seriös företagscatering i Sverige för att vara säker på att du får det resultat du förväntar dig. Kika gärna runt på nätet för att se vad tidigare kunder har upplevt och kontakta sedan dina favoritcateringsföretag för att se vad just de kan erbjuda. Ett professionellt cateringsföretag kommer kunna garantera dig erfarna kockar och servitörer med den kompetens som krävs för att hantera ett företagsevenemang.

3. Ta hjälp av catering service för att planera den perfekta menyn

Med professionell catering service kommer du också kunna förvänta dig fantastiska smaker och spännande alternativ, både vad gäller mat samt varma och kalla drycker. Vid ett stort event är det vanligt att menyn innehåller förrätt och huvudrätt följt av desserter - alla serverade med passande drycker. När denna meny ska sättas ihop kommer du vara glad att du tog hjälp istället för att försöka ordna det på egen hand. De vet vilka smaker som passar bra ihop och också vad som kommer lyfta hela ditt event till en ny nivå.

4. Gör ditt företagsevent minnesvärt och spektakulärt

Oavsett om du planerar ett seminarium, det årliga företagsmötet eller en kick-off så gäller det att göra det till något alldeles speciellt. Detta kan du göra genom att ta maten och menyn på största allvar. Känner du att du inte riktigt har koll på vad som egentligen kommer sticka ut och få deltagarna att häpna kommer en seriös företagscatering att hjälpa dig. De är experter på mat och vet exakt vad som fungerar bäst på just det typ av event som du planerar. Ibland är små snittar och tilltugg som man kan äta på stående fot det bästa alternativet, medan det i andra fall passar bättre med en tre-rätters-meny med professionell serveringspersonal som presenterar maten.

5. Hög kvalitet på hygien och mat

Med en seriös cateringfirma behöver du heller inte oroa dig för att maten eller hygienen ska vara av dålig kvalitet. Boka gärna ett möte för att se vad de har att presentera och läs som tidigare nämnt andra kunders recensioner för att skapa dig en egen uppfattning.

Hitta företagscatering i Sverige

Coor erbjuder kvalitativ företagscatering i Sverige och Norden och kommer kunna hjälpa dig att göra just ditt event minnesvärt. Förutom catering kan de hjälpa dig att göra ditt företags cafeteria och restaurang ännu bättre. Läs mer på webbplatsen idag eller skicka ett mail för att få mer information.