Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök
Samarbete för en hållbar och flexibel arbetsmiljö | Coor

Coor i smart samarbete för en hållbar och flexibel arbetsmiljö

Tillsammans med Beleco erbjuder Coor ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ för flexibel möblering – till kontor eller medarbetarnas hemarbetsplatser.

– Vi har sett ett stort behov hos våra kunder under pandemin att få till flexibla lösningar för möblering av arbetsplatser, både på kontoren och hemma hos medarbetarna, säger Georg Linden, tjänstespecialist för arbetsplatsservice på Coor i Sverige.

– ”Hybridarbetsplatsen” är här för att stanna och behovet av anpassningsbara lösningar blir aktuellt för de flesta företag, fortsätter Georg Linden. Genom samarbetet med Beleco kan kunder till Coor säkerställa en återgång till det nya normala med god flexibilitet.

Coor erbjuder en smidig lösning med hyrestider ner till en månad för en hemarbetsplats. Hyrestiden och valet av möbler anpassas efter behov. Tjänsten är dessutom cirkulär, vilket innebär att möblerna lånas och kan återanvänds av andra kunder.

– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda den här möjligheten för våra kunder. På Coor har vi stort fokus på hållbarhet och genom det här samarbetet kan vi erbjuda en tjänst som är både flexibel och hållbar, säger Kajsa Högdahl, affärsutvecklingschef på Coor i Sverige.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Georg Linden, tjänstespecialist, Coor i Sverige
georg.linden@coor.com eller 070-579 59 36

Kajsa Högdahl, affärsutvecklingschef, Coor i Sverige
kajsa.hoghdahl@coor.com eller 070-941 87 69