Coor tecknar nytt serviceavtal med TeliaSonera i hela Norden

Coor Service Management har ingått ett nytt fyraårigt avtal med TeliaSonera gällande integrerade facility management-tjänster till ett stort antal kontor och butiker i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Uppdraget innebär att Coor ska samordna, utföra och utveckla ett komplett utbud av internservicetjänster såsom lokalvård, fastighets­-, arbetsplats- och säkerhetsservice till ett stort antal av TeliaSoneras kontor och butiker i Norden.

- Vi är oerhört glada över detta uppdrag. Vår uppgift blir att tillvarata den besparingspotential som finns, att säkerställa att TeliaSonera får en enhetlig servicenivå inom internservice i hela Norden, att genomföra strukturerade miljögranskningar enligt vårt miljöverktyg Coor Green Services och att leveransuppföljningen förbättras, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef för Coor Service Management.

Coor har sedan tidigare levererat delar av de upphandlade servicetjänsterna till TeliaSonera, men har nu fått ett totalansvar för internservicen i hela Norden. Det nya avtalet kommer fasas in successivt under våren 2014.

- Vi är ödmjuka inför uppgiften, men samtidigt övertygade om att vi i nära samarbete med TeliaSonera kommer att kunna utveckla servicetjänsterna så att de stödjer deras verksamhet optimalt. Det här är ett prestigeuppdrag som vi är mycket glada och stolta över, säger Ulf Wretskog, vd för Coor Service Management i Sverige.

Mer information, pressbilder etc. finns på www.coor.com.

För ytterligare information, kontakta:

Mikael Stöhr, Vd och koncernchef, Coor Service Management
+46 8 553 959 35, mikael.stohr@coor.com

Ulf Wretskog, Vd, Coor Service Management i Sverige
+46 8 553 959 40, ulf.wretskog@coor.coom

Åsvor Brynnel, Kommunikationschef, Coor Service Management
+46 8 553 954 04, asvor.brynnel@coor.com