Coor Service Management utökar samarbetsavtal med Volvo Car Group

Efter en omfattande upphandling i hård konkurrens har Coor vunnit nytt och utökat avtal med Volvo Cars gällande leverans av FM-tjänster till samtliga kontors- och produktionssiter i Sverige och Belgien.

Coor Service Management har levererat arbetsplatsservice till Volvo Cars under många år och får återigen förnyat förtroende av fordonstillverkaren. Det nya avtalet bygger på partnerskap och genom ett nära samarbete ska vi tillsammans stödja utvecklingen av Volvo Cars verksamhet Exempel på tjänster som ingår i uppdraget är lokalvård, flyttservice, space management, kaffe, kontorsvaruförsörjning, konferensservice samt post. I det nya och utökade uppdraget får Coor även förtroendet att leverera restaurangservice samt säkerhet och bevakning i egen regi.

– Det här är en stor framgång för Coor, säger Ulf Wretskog, VD Coor Sverige. Volvo Cars är en stor och viktig kund till oss och vi ser fram emot att få fortsätta utveckla vårt samarbete. Coor har stort innovationsfokus vilket jag tror har varit en bidragande faktor i vår framgång. Till exempel kommer Coor att driva ett projekt för att stötta Volvo Cars i arbetet med att yteffektivisera sina arbetsplatser. Coor kommer med lösningen SmartUtilizationTM, som innefattar sensorer som mäter beläggningsgrad, att ge ett faktabaserat underlag och rådgivning. Detta kommer att hjälpa Volvo Cars till ett effektivare lokalutnyttjande vid skapandet av attraktiva arbetsplatser.

Mer information, pressbilder etc finns på www.coor.com. För ytterligare information, kontakta:
Thomas Front Affärsenhetschef, Coor Sverige +46 10 559 65 99 thomas.front@coor.com
Ulf Wretskog VD, Coor Sverige +46 10 559 59 40 ulf.wretskog@coor.com
Sofie Schough Kommunikationschef, Coor Sverige +46 10 559 59 83 sofie.schough@coor.com