Coor levererar nydanande ”hospitality-koncept” till Telias nya huvudkontor

Coor Service Management har tecknat avtal med Telia gällande arbetsplatsservice enligt ett nytt koncept speciellt utvecklat till företagets nya huvudkontor i Solna. 

Coor har levererat integrerade FM-tjänster till Telia i alla nordiska länder sedan 2014. Under året sker vissa förändringar, och i samband med det tillkommer leveransen i Sverige med Telias nya huvudkontor som startar den 7 juni i år.

Till det nya huvudkontoret utvecklas ett nytt ”hospitality-koncept” som ska säkerställa att leveransen fungerar friktionsfritt och förhöja upplevelsen för Telias medarbetare. Dessutom stödjs serviceleveransen av smarta ”internet of things”-lösningar (IoT-lösningar), så som exempelvis de nya kaffemaskinerna som har WiFi-uppkoppling, vilket möjliggör central styrning av maskinernas inställningar, bildskärmar och recept. Det ger också möjlighet att felsöka på distans.

- Att vi får det här förtroende av Telia är glädjande och ett gott betyg till alla medarbetare i leveransen. Det nya servicekonceptet är otroligt spännande och ligger helt rätt i tiden. Vår förmåga att utveckla nya lösningar är viktiga för långa kundrelationer, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef på Coor Service Management.

- Vi har utvecklat det nya konceptet tillsammans och det är oftast i samarbetet som de bästa lösningarna föds. Det koncept som nu kommer att implementeras i Solna ligger i yttersta framkant och tar begreppet service till en ny nivå, säger Klas Elmberg, vVD Coor i Sverige.

 

Mer information, pressbilder etc finns på www.coor.com. För ytterligare information, kontakta:

Mikael Stöhr,  Vd och Koncernchef,  +46 10 559 59 35, mikael.stöhr@coor.com

Klas Elmberg, vVD, Coor i Sverige, +46 10 559 65 80, klas.elmberg@coor.com

Åsvor Brynnel, Kommunikations- och Hållbarhetschef, +46 10 559 54 04, asvor.brynnel@coor.com