Vinnare av Coor Awards 2015

För att framhålla betydelsen av innovation, ledarskap och Coors värderingar premieras årligen medarbetare som utmärkt sig på olika sätt. Utmärkelsen, Coor Awards, är en viktig del i Coors arbete med att skapa en stark servicekultur. 

Coor Awards är en prestigefull utmärkelse, som delas ut årligen. Varje land utser kandidater inom fyra kategorier: Årets medarbetare, Årets ledare, Årets försäljningsinsats och Årets innovation. Bland dessa kandidater väljer koncernledningen en slutlig vinnare i varje kategori. Vinnarna hedras vid en högtidlig ceremoni på koncernens årliga chefsdagar.

- Coor Awards är ett sätt att uppmärksamma alla medarbetare som gör fantastiska insatser på Coor – i serviceleveransen till våra kunder, i att skapa innovationer, inom försäljning och som ledare. Alla dessa områden är centrala för att vi ska utvecklas och befästa vår ställning som ett ledande servicebolag. Jag vill gratulera vinnarna som samtliga är mycket värdiga sina utmärkelser, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef i Coor Service Management.

Vinnarna i Coor Awards 2015:

  • Årets medarbetare: Mona Heidemann, kontrakt VELUX, Danmark
  • Årets ledare: Ida Eriksson, kontrakt AB Volvo, Sverige
  • Årets försäljningsinsats: Espen Henriksen, kontrakt Circle K, Norge
  • Årets innovation: Magnus Juslin , Anders Palmquist, Anna Frohlund, Johan Emmertz, kontrakt Borealis, Sverige

Se filmen med vinnarna: http://www.coor.se/Nyheter--Press/Filmrum/

Mer information, pressbilder etc finns på www.coor.com. För ytterligare information, kontakta

Åsvor Brynnel, Kommunikations- och hållbarhetschef, Coor Service Management    
+46 10 559 54 04, asvor.brynnel@coor.com