Coor förlänger nordiskt IFM-avtal med Telia Company

Coor har förlängt ett nordiskt integrerat FM-avtal (IFM) med Telia Company, som är en av Coors tio största kunder. Avtalet innebär fortsatt leverans och utveckling av ett flertal servicetjänster till Telia Company i Sverige, Norge samt Finland.

Telia Company är ett av Nordens ledande telekomföretag. Kontraktet är ett av Coors tio största, och omfattar ett stort antal servicetjänster inom arbetsplatsservice, till exempel lokalvård, reception och konferensservice, samt säkerhetslösningar. Målsättningen är att parterna i nära samverkan ska fortsätta utveckla smarta och hållbara FM-lösningar för den moderna arbetsplatsen.

      Telia Company är en kund med höga ambitioner vilket ställer krav på oss som leverantör. Vi ser fram mot att fördjupa samarbetet ytterligare, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef på Coor.

Coors åtagande omfattar leverans till cirka 35 siter i Norden och 90 Telia-butiker i Sverige.

      Under 2017 har vi befäst positionen som marknadsledande när det gäller nordiska IFM-uppdrag genom förlängningen av vårt uppdrag för SAS, vårt nystartade nordiska samarbete med ABB och nu förlängningen med Telia Company. Vi ser detta som ett bevis på vår förmåga att skapa värde i denna typ av uppdrag, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef på Coor.

Mer information,   pressbilder etc finns på www.coor.com. För   ytterligare information, kontakta
Mikael Stöhr Vd och koncernchef, Coor +46 10 559 59 35 mikael.stohr@coor.com
AnnaCarin Grandin Vd, Coor i Sverige +46 10 559 57 70 annacarin.grandin@coor.com
Åsvor Brynnel Kommunikations- och hållbarhetsdirektör, Coor +46 10 559 54 04 asvor.brynnel@coor.com