Coor förlänger och utökar avtal med GKN

Coor förlänger integrerat FM-avtal (IFM) med GKN Aerospace i Trollhättan. Avtalets årsvolym uppgår till ca 110 MSEK och förlängningen löper på 3+2 år.

Det nya avtalet innebär att Coor ska koordinera, leverera och utveckla tjänster inom arbetsplats- och fastighetsservice samt processunderhåll, förrådshantering, truckunderhåll och interna transporter. Nytt i uppdraget är att Coor får förtroendet att leverera restaurangservice genom det egna konceptet FOOD by Coor till GKNs drygt 2.000 medarbetare i Trollhättan.

GKN är en ledande leverantör av flyg- och raketmotorkomponenter till den globala flygindustrin och ledare inom tillverkning av komplexa, roterande strukturer.

-  Coor och GKN har under åren utvecklat ett givande partnerskap och vi är glada över att vi får fortsätta vårt uppdrag. GKN ligger i absoluta framkant när det gäller teknik och utveckling och det gör även Coor inom servicebranschen. Att vi nu får restaurangleveransen är ytterligare ett steg i att ta vårt partnerskap till nästa nivå, säger AnnaCarin Grandin, VD på Coor i Sverige.  

-  Förlängningen med GKN bekräftar vår position som marknadsledare inom integrerad facility management i Norden. Coor har en dokumenterat god förmåga att skapa kundvärde i den här typen av IFM-uppdrag och affären med GKN styrker det tillsammans med de nya och förlängda avtalen med SAS, ABB och Telia Company, kommenterar Mikael Stöhr, VD och koncernchef på Coor.  

Mer information, pressbilder etc finns på coor.com. För ytterligare information, kontakta
Mikael Stöhr
Vd och koncernchef, Coor 
+46 10 559 59 35 
mikael.stohr@coor.com

AnnaCarin Grandin 
Vd, Coor i Sverige 
+46 10 559 57 70 
annacarin.grandin@coor.com

Sofie Schough 
Kommunikationschef, Coor i Sverige    
+46 10 559 59 83 
sofie.schough@coor.com