Magdalena Öhrn ny kommunikationsdirektör i Coor

Magdalena Öhrn tillträder som ny kommunikationsdirektör och tar plats i koncernledningen i Coor efter årsskiftet. Magdalena efterträder Åsvor Brynnel, som valt att lämna bolaget.

Magdalena Öhrn har journalistutbildning och en kandidatexamen i Informationsvetenskap från Uppsala Universitet, och kommer närmast från en tjänst som informationschef vid Ving Sverige. Hon har dessförinnan arbetat på ett antal PR-byråer, bland annat på Rikta och som byråchef på Prime PR, och som presschef på TV3.

-          Jag kan med glädje hälsa Magdalena Öhrn välkommen till Coor. Inom FM-branschen blir kundupplevelsen, både den fysiska och digitala, allt viktigare, och här kommer Magdalenas bakgrund från resebranschen väl till pass. Detta i kombination med hennes breda erfarenhet inom kommunikationsområdet blir en stor tillgång för vår fortsatta utveckling. Jag vill också tacka Åsvor Brynnel för hennes stora engagemang och de insatser hon gjort för bolaget, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef på Coor.

Magdalena Öhrn tillträder sin nya roll den 15 januari 2018 och Åsvor Brynnel lämnar sin tjänst den 20 oktober. Under mellantiden kommer Sofie Schough, idag kommunikationschef i Coors svenska bolag, att vara tillförordnad kommunikationsdirektör för Coor-koncernen.

Mer   information, pressbilder etc finns på www.coor.com.   För ytterligare information, kontakta:
Mikael Stöhr Vd och Koncernchef,
  Coor
+46 10 559   59 35  Mikael.stohr@coor.com
Åsvor Brynnel Kommunikations- och Hållbarhetsdirektör,
  Coor 
+ 46 10 559 54 04 asvor.brynnel@coor.com