Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 2

mats

Kunskap ger resultat

Brist på tid för att utveckla nya idéer och lösningar är vad företag och offentlig sektor upplever som främsta problemet med att driva serviceverksamhet i egen regi, enligt en färsk undersökning.

Läs mer
ringhals

Ringhals fokuserar på kärnverksamheten

Vattenfalls kärnkraftsanläggning Ringhals outsourcade på 1990-talet ett stort antal servicetjänster. I våras tog Coor Service Management över uppdraget att leverera service till Ringhals.

Läs mer
Thomas

Coor en kugge i Volvo Aeros maskineri

Hög tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet är några av de krav som Volvo ställer på sitt samarbete med Coor. Ett samarbete där leveransen inte bara innebär en väl fungerande service, utan även att stärka Volvo...

Läs mer
volvo

Mätmaskin förbereddes på millimetern

När Volvo Aero skulle upphandla en ny avancerad mätmaskin tog man hjälp av Coor. Medan Volvo Aero koncentrerade sig på att utvärdera funktion och prestanda hos maskinen, säkerställde Coor flytt och driftsäkerhet.

Läs mer
money

Kostnadsjakt driver outsourcing

På frågan om vad som är främsta skälet till att outsourca serviceverksamhet, är svaret kostnadsbesparingar. Minst var tionde krona går till internservice och kringtjänster som inte är kopplade till kärnverksamheten.

Läs mer
Mikael Olsson

Rätt fokus gör miljön till en bra affär

Den globala uppvärmningen har gjort att miljön bokstavligen är hetare än någonsin. Inom Coor finns expertis som arbetar med att hjälpa kundföretag att hantera sitt energibehov på ett sätt som är både ekonomiskt och...

Läs mer