Vi brinner för förbättringar

Inför år 2008 skruvar vi upp tempot ytterligare i förbättringsarbetet. Det gäller i hela koncernen och kommer att gå som en röd tråd genom allt vi gör. Att arbeta med förbättringar är inget nytt i Coor.

Skillnaden nu är att det kommer att göras med större kraft och på ett mer strukturerat sätt än tidigare för att skapa nytta och värde för våra kunder. För ditt företag eller organisation ska den dagliga serviceleveransen från Coor ge stöd för kärnverksamheten. Vi kommer att anstränga oss mer för att detta stöd ständigt ska utvecklas och blir bättre för dig som kund.

År 2007 har varit ett spännande år på många sätt. De viktigaste händelserna för oss är de förnyade och nya uppdrag som vi har fått från våra kunder. Betydelsefullt är också att 3i sluter avtal om att sälja Coor till det internationella riskkapitalbolaget Cinven. Vi har haft en bra ägare i 3i, men välkomnar nu vår nya ägare Cinven och ser fram emot ett gott samarbete.

Nu återstår bara att tacka dig som kund för förtroendet att leverera och utveckla servicefunktionerna för ert företag eller organisation, och att önska God Jul och Gott nytt År 2008.

Mats Jönsson, VD, Coor Service Management