Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 1

staffan

Mer intelligens – nöjdare kunder

När vi startade vår verksamhet för snart tolv år sedan hade vi som ambition att erbjuda det privata näringslivet och den offentliga sektorn i Norden marknadens bästa och mest intelligenta service.

Läs mer
coor

Kreativa medarbetare ger lönsamma idéer

De mest framgångsrika företagen är de som tar tillvara alla medarbetares kreativitet och initiativförmåga. Att känna sig som en del av företagets utveckling och framgång är den ojämförligt bästa motivationshöjaren.

Läs mer
woman

Coor sätter goda idéer i system

För två år sedan inledde Coor en bred satsning på systematiskt förbättringsarbete och en stark förbättringskultur. Tanken var att bättre ta tillvara på den kreativitet och de idéer som finns hos alla medarbetare i syfte att...

Läs mer
people

Rent hus med nordisk städstandard

En känd reklamslogan för bedövningssalva lyder "När man vet var man har ont – varför behandla hela kroppen?". Samma princip börjar nu mer och mer tillämpas inom städservicebranschen.

Läs mer
Mikael-Olsson

Energioptimering – hetast just nu

Energifrågor är hett just nu. Och det är inte så konstigt – energifrågor är ett område där det finns mycket att göra. Att se över och aktivt arbeta med att effektivisera och optimera sin energianvändning blir dock allt...

Läs mer