staffan

Service av världsklass

Det är lika bra att erkänna på en gång: jag är omåttligt stolt och glad över att vi har fått förtroendet att utveckla och leverera all arbetsplats- och fastighetsrelaterad service till det nya universitetssjukhus som ska byggas i Solna, Stockholm! Det här är utan jämförelse det mest banbrytande och spännande uppdrag som vi – och branschen – har sett på många år.

Det som gör det nya uppdraget unikt är att vi tidigt, redan i projekteringsstadiet, får möjlighet att vara med och påverka byggnationen och utformningen av servicetjänsterna. Detta i kombination med den långa avtalstiden gör att vi kan planera och skräddarsy vår leverans så att den framtida driften och underhållet av fastigheten optimeras över sjukhusets hela livslängd. Beställaren, Stockholms läns landsting, och sjukhusets alla medarbetare och patienter kommer att få ett sjukhus och en vård av världsklass – stödd av en service av världsklass.

Mer om detta finns att läsa i detta nummer av Nova, som även i övrigt är späckad med artiklar om hur du som beställare kan utveckla din FM-verksamhet. Genom att dela med oss av egna och andras kunskap och erfarenhet hoppas och tror vi att du ska känna inspiration och få idéer. Är det något du vill veta mer om eller diskutera vidare hoppas jag att du kontaktar oss – vi vill gärna bidra till att förbättra din verksamhet!

Trevlig läsning,

Staffan Ebenfelt, VD för Coor i Sverige

Är du nyfiken på Coor eller vill veta mer om vår verksamhet?

Kontakta mig gärna!
Tel +46 8 553 959 95, staffan.ebenfelt@coor.com