Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 3

Staffan

Så mycket bättre...

Det närmar sig årsbokslut. När jag blickar tillbaka känns år 2011 som ett av de längsta åren på länge. Åtminstone när jag betraktar listan över de större utvecklingsinsatser som vi har hunnit med under året som gått.

Läs mer
Pussel

En bra deal är en bra deal

Integrerade servicelösningar leder till kostnadsbesparingar, professionell utveckling av tjänster, ökad effektivitet och bibehållet fokus på sin kärnverksamhet. Något som både privata företag och industrin har förstått och...

Läs mer
Coor

Årets snackis – BIM

Ny teknik i allmänhet, och BIM i synnerhet är utan tvekan årets snackisar. På Coor finns en av de ledande BIM-experterna, Per Bjälnes, som här förklarar varför.

Läs mer
Kitchen

Ren och skär matglädje

Visste du att Coor i dag är en av Nordens största leverantörer av mat- och drycktjänster? Nu gör vi en storsatsning på ett nytt restaurangkoncept. Konceptet ska successivt införas på flera av de restauranger som Coor driver...

Läs mer
Tävling för framsteg

Den oändliga listan…

IKEA har lanserat ”den oändliga listan” – den ständigt växande listan över förbättringar som görs i IKEAs verksamhet och i utvecklingen av deras produkter. Också Coor har en oändlig lista.

Läs mer