Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 1

Staffan

Mot högre höjder

Vid en middag ganska nyligen var det någon som frågade om jag inte hade jobbat lite väl länge på Coor. Jag blev förvånad, och utan att tänka mig för svarade jag att så var det inte alls.

Läs mer
Hand

Outsourcingskola del 1 – Hur skriver man bra avtal?

Outsourcingskolan är vårt nya fasta inslag i Nova. Vi vill bidra till smartare affärer och dela med oss av den kunskap och erfarenhet som vi samlat på oss under årens lopp. Därför kommer vi att låta våra sakexperter förklara...

Läs mer
Man

Vart är industrin på väg? Vi har frågat.

201 industriföretag har svarat på frågor om sin underhållsverksamhet i en undersökning gjord på uppdrag av Coor. Det visade sig att hälften av de större företagen behöver rekrytera.

Läs mer
Thomas Kiratsopoulos

”Vi ska bli världsbäst på extrudering”

Thomas Kiratsopoulos, produktionsdirektör på Trelleborg Sealing Profiles, ser ljust på framtiden. För att bli marknadsledande tillverkare av gummilister i Norden har Trelleborg genomgått konsolideringar för att stärka sin...

Läs mer
Team

”Det ska vara lätt att göra rätt”

Det säger Maria Smith, miljöchef på ICA, som tillsammans med Stefan Gideskog, facility manager på ICA, har mottagit Coors utmärkelse "Årets miljöstjärna" för företagets stora engagemang för miljövänliga servicetjänster.

Läs mer
Green services

Växande intresse för grön service

För andra året i rad har Coor genomfört en omfattande miljögranskning av den service som utförs i kundernas verksamhet med hjälp av det branschunika miljöverktyget Coor Green Services.

Läs mer
Erik Sörsnäs

Specialisten kommenterar: Mobila lösningar ger billigare och bättre service

Smarta mobila lösningar hjälper oss att utföra allt fler uppgifter oberoende av var vi befinner oss. Hur kan ny teknik göra mest nytta inom tjänstesektorn? För vilken typ av tjänster passar de mobila lösningarna bäst?

Läs mer
people

Flytta smart

Börja i tid, planera, samordna, kommunicera och informera – det är formeln för en framgångsrik flytt. Oavsett om det handlar om stora flyttprojekt eller enstaka arbetsplatser.

Läs mer