Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 1

UlfWretskog

Nu kör vi!!!

Det är lika bra att säga som det är: vi tycker att vi kan bli bättre. När det gäller integrerade FM-uppdrag till stora kunder med komplexa behov har vi utan tvekan marknadens bästa lösningar, men för något mindre...

Läs mer
stad

Nanoteknik – frälsning eller fälla?

På senare år har nya nanomaterial gjort intåg på marknaden för lokalvård. Samtidigt som potentialen med nanoteknik är lovande vet vi att det är allt annat än riskfritt. Här förklarar Ulf Wretskog, VD för Coor i Sverige,...

Läs mer
mikael stöhr

Ny på jobbet

Mikael Stöhr är ny koncernchef på Coor. Här hittar du ett miniporträtt, och i nästa nummer bjuder vi på en längre intervju.

Läs mer
Coor

Norden runt

Beställare från hela Norden ger sin syn på olika frågeställningar. I detta nummer besvarar de frågan varför de har outsourcat sina stödfunktioner.

Läs mer
Skruva upp

Nu skruvar vi upp kraven!

Årets miljörevision visar att Coors kunder är både engagerande och drivna i sitt miljöarbete. På tre år har man kommit så långt att det nu är nödvändigt att höja kraven för att nå guldnivån i Coors miljömärkning.

Läs mer
Rikard Wannerholt

1 + 1 = 3

I december 2012 förvärvade Coor servicebolaget Addici. Nu pågår ett intensivt arbete med att skapa en ny plattform, baserad på de bästa och smartaste lösningarna inom de båda bolagen.

Läs mer
Markus Danielsson

En miljon bollar i luften

Ungefär en miljon ärenden om året. Det är vad Coor tar emot, utför och återkopplar. Dessutom lovar man förbättringar och effektiviseringar i varje kontrakt. För att lyckas med det krävs kontroll. Och bollsinne.

Läs mer