Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 2

UlfWretskog

30 000 fler medarbetare år 2025

Marknaden för outsourcade servicetjänster fick fäste i Norden på 90-talet. De tidigaste beställarna var främst internationella privata företag, som inspirerats av utvecklingen i länder som USA och England.

Läs mer
industriservice

”Näringslivet i Norden behöver integrerade industriservice- och FM-tjänster”

Parallellt med uppbyggnaden av en stark facility managementverksamhet har Coor sedan 2003 successivt byggt upp en stark industriservicekompetens, och är i dag marknadsledande även inom detta område.

Läs mer
Mikael Stöhr

På god väg

Under mars och april var Mikael Stöhr på resande fot. Som nytillträdd koncernchef har han gjort sin Eriksgata genom Norden för att skaffa sig en förståelse för Coors verksamhet. Kunskap som ska hjälpa till att rusta...

Läs mer
tetrisoffice

Coor flyttar in i framtiden

I Nova har vi skrivit mycket om aktivitetsbaserade arbetsplatser – ett område där Coor har ledande kompetens. För Coors egen del blev teori praktik i och med Concept Office, en försöksmiljö för ett flexibelt kontor.

Läs mer
StefanGideskog

Vad värdesätter du mest hos en serviceleverantör?

Nova frågade en av Sveriges största beställare, Stefan Gideskog, FM Manager på ICA.

Läs mer
sorenjansson

Underhållsprocessen som lyfter nordisk industri

Genom en stor satsning kan Coor säkerställa att all service utgår från best practice och att leveransprocessen alltid är kvalitetssäkrad. Det gör man genom att standardisera normer, värderingar, kunskaper och färdigheter.

Läs mer
johanemmertz

”Logistik är görkul”

På Coor finns ledande kompetens inom många tjänsteområden. I detta inslag möter du Johan Emmertz, specialist på logistik, som förklarar varför logistik är roligt och viktigt.

Läs mer