Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 3

Ulf Wretskog

Jag bjuder på lunch!

Köerna går snabbt, maten är varierad och god, betalningen går smidigt, personalen är trevlig och atmosfären skön. Att vi har ett starkt restaurangkoncept märks när man kliver in i en FOOD by Coor-restaurang.

Läs mer
SmartArchive

Det moderna kontoret blev just lite smartare

Coor lanserade sina första molntjänster innan begreppet knappt fanns på marknaden. Den digitala transformationen är nu en konkret verklighet för de flesta företag och det som förut sågs som en avlägsen framtid har blivit...

Läs mer
Food Statoil

FOOD by Coor 2.0 – smartare, godare, nyttigare

Coor driver allt fler restauranger i egen regi under varumärket FOOD by Coor, som på kort tid har etablerats som ett av marknadens bästa restaurangkoncept. Just nu pågår ett spännande utvecklingsarbete, som syftar till att...

Läs mer
Food and beverages

En källa till glädje och njutning

FOOD by Coor är ett av marknadens bästa måltidskoncept. Vi erbjuder kompletta och moderna lösningar, helt anpassade till våra kunders behov. Läs om våra kundlöften.

Läs mer
Coor

Därför gillar vi FOOD by Coor!

Vad är det bästa med FOOD by Coor? De ansvariga för våra restauranger i Sverige, Norge och Danmark har svaret.

Läs mer
Gustaf Sökare

”Vi vill hjälpa våra gäster att göra aktiva val”

FOOD by Coor baseras på sex hörnstenar, som också är våra kundlöften. Men vad betyder de i praktiken? Nova träffade Gustaf Sökare, som jobbar som restaurangbiträde i en av våra restauranger.

Läs mer