Ulf Wretskog

Jag bjuder på lunch!

Köerna går snabbt, maten är varierad och god, betalningen går smidigt, personalen är trevlig och atmosfären skön. Att vi har ett starkt restaurangkoncept märks när man kliver in i en FOOD by Coor-restaurang. Vi är stolta över vårt koncept, som på kort tid etablerat sig som ett av marknadens bästa.

På fyra år har vi etablerat över 120 restauranger som vi driver i egen regi i Sverige, Norge och Danmark – och det är fantastiskt roligt att konstatera att kundnöjdheten gått upp i samtliga fall.

Detta är naturligtvis ingen slump. Under några år har vi jobbat envetet med att bygga upp en bra restaurangorganisation, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna skapa ett bra erbjudande. Jag besöker ofta våra restauranger, och det går inte att ta miste på det engagemang, den ambition och den yrkesstolthet som finns bland dem som jobbar där.

Vi är marknadsledande när det gäller integrerade facility management-uppdrag (IFM) – ingen annan har så många IFM-uppdrag i Norden som vi på Coor. Det har varit vårt huvudfokus allt sedan vår verksamhet startade, men för några år sedan bestämde vi oss för att också satsa mer på lite mindre kunder och på vissa prioriterade tjänsteområden: restauranger, lokalvård och fastighetsservice. Vi har därför fokuserat en hel del på att utveckla dessa tjänsteområden, vilket vi kommer att skriva mer om här i Nova.

Under några år har vi jobbat envetet med att bygga upp en bra restaurangorganisation, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna skapa ett bra erbjudande.

Ulf Wretskog, VD, Coor Service Management

I det här numret handlar det därför mycket om mat och dryck, och du får träffa några representanter från vårt duktiga restauranggäng, som berättar om vad vi har att erbjuda. Det allra bästa sättet att förstå hur bra våra FOOD by Coor-restauranger faktiskt är, är förstås att själv besöka en.

Hör av dig till mig, så bjuder jag på en lunch.

Ulf Wretskog

Ulf Wretskog

VD, Sverige

+46 (0)10-559 59 40

ulf.wretskog@coor.com