Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 1

nova, ledare, coor

Robotisering – hot eller möjlighet?

I maj hölls branschkonferensen IFMA World Workplace i Stockholm och mitt intryck är att det finns tre internationella megatrender inom Facility Management; den aktivitetsbaserade arbetsplatsen, teknikutvecklingen samt kampen...

Läs mer
nova, coor

5 råd: Så anpassar du kontoret till den moderna medarbetaren

Dagens arbetsplats behöver anpassas efter en medarbetare som är mobil, digital och självstyrande. Anna Nordin, chef för Coor Advisory Services, delar med sig av sina 5 bästa råd för det moderna kontoret.

Läs mer
nova, coor

Möt din nya kollega – en robot

Robotar tar över allt fler tunga och slitsamma arbetsuppgifter och snart kommer de flesta av oss ha en eller flera robotar som kollegor. På Karolinska Universitetssjukhusets nya sjukhusbyggnader i Solna, där Coor sköter...

Läs mer
IFMA, coor, nova

Millenials, teknik och nya affärsmodeller – våra lärdomar från World Workplace

I våras gick IFMA World Workplace av stapeln i Stockholm, det var första gången konferensen arrangerades i Europa. Coor träffade några av deltagarna och frågade vad de tar med sig från konferensen.

Läs mer
Ulf, Nova, Coor

Framtidsspaning: Mänskliga mötet allt viktigare

Att kontoret som arbetsplats är på utdöende stämmer inte alls, det säger Ulf Boman, på Kairos Future. Tvärtom. I framtidens tankeekonomi behöver vi det mänskliga mötet för att skapa och producera.

Läs mer