Ny VD för Coor Service Management i Finland

Martin Forss blir ny VD för Coor i Finland. Martin Forss har en gedigen bakgrund från finskt näringsliv, och kommer närmast från en tjänst som vice President, Corporate Planning and Business Development på servicebolaget Lassila & Tikanoja plc.

Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management och har cirka 185 anställda i Finland, där service management är en snabbväxande bransch.

– Vi har fått en allt starkare position i Finland. Under året har vi vuxit kraftigt, och som ett led i våra expansionsplaner stärker vi den finska organisationen med en ny VD. Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Martin Forss, som har lång och bred erfarenhet från finskt näringsliv och ett utpräglat affärssinne, säger Mats Jönsson, koncernchef och VD på Coor Service Management.

Martin Forss tillträder som VD för Coor Finland i mitten av november 2007 och tar även plats i Coor-koncernens ledningsgrupp (Executive Management Team). Mats Sundbom, som fungerat som tillförordnad VD, stannar kvar i den finska verksamheten.

– Det blir en spännande utmaning att få delta i Coors finska expansion. Mitt uppdrag blir att stärka Coors närvaro och öka marknadsandelarna i Finland. Service management är en marknad som snabbt utvecklas och växer, och Coor har redan ett gott rykte i Finland, säger Martin Forss.