Förstärkt management i Coors svenska verksamhet

Catrin Ståhlgren har rekryterats som ny chef till en av de större affärsenheterna i Sverige. Catrin Ståhlgren har en gedigen bakgrund från svenskt näringsliv, och inte minst från tillverkningsindustrin (bland annat Volvo PV och SCA). Catrin kommer närmast från IBM där hon inom Global Business Services bland annat har varit landschef och ansvarig för affärsutveckling inom Norden.

Coor Service Management är Nordens ledande aktör på marknaden för outsourcade servicetjänster (verksamhetsnära tjänster), som växer med 15 procent per år i hela Norden. På den svenska marknaden är service till industrin ett av de områden som förväntas växa mest.
– Produktionsservice är ett område som vi kommer att satsa särskilt på, och vi är därför väldigt glada över att ha rekryterat Catrin Ståhlgren. Hon har en gedigen erfarenhet från svenskt näringsliv och ett utpräglat affärssinne, vilket är en stor tillgång för oss, säger Staffan Ebenfelt, VD för Coor Service Management i Sverige.
Catrin Ståhlgren ersätter Jan Bergman, som har valt att lämna sin roll som affärsenhetschef för en annan tjänst inom Coor-koncernen. Hon tillträder sin nya position den 11 augusti.
– Jag ser fram emot att få delta i att utveckla Coors verksamhet. Jag ser det som mitt och affärsenhetens ansvar att säkra att våra kunder är nöjda samt ytterligare bredda och fördjupa affären. Service management är en marknad som snabbt utvecklas och växer, och Coor är det självklara alternativet för den som vill arbeta i denna bransch, säger Catrin Ståhlgren.