Ny VD för Coor Service Management i Finland

Johan Mild blir ny VD för Coor Service Management (Coor) i Finland från och med 1 november 2011, och tar därmed plats i Coors koncernledning.

Johan Mild har utsetts till ny VD för Coor i Finland efter Ulf Wretskog, som kommer att fortsätta arbeta i Finland som aktiv styrelseordförande. Johan Mild har tidigare varit VD i servicebolaget Lujapalvelut, som Coor förvärvade i början av September.

- Johan Mild har lång erfarenhet från servicebranschen och är mycket respekterad av såväl tidigare kunder som medarbetare. Vi tror starkt på den finska marknaden, och Johan Mild är den kraft vi behöver för att fortsätta expandera och utveckla vår finska verksamhet, säger Mats Jönsson, koncernchef på Coor Service Management.

- Coor tillsammans med den tidigare verksamheten i Lujapalvelut utgör en mycket stark plattform med stor leveranskapacitet. Vårt mål är att bli ett av de ledande servicebolagen även här i Finland, och jag ser fram mot att bidra till det, säger Johan Mild, tillträdande VD för Coor Service Management i Finland.

Johan Mild tar med detta plats i koncernledningen EMT (Executive Management Team).

För ytterligare information, kontakta:

Mats Jönsson Koncernchef, Coor Service Management,
+46 8 553 969 50, mats.jonsson@coor.com

Åsvor Brynnel, Kommunikationschef, Coor Service Management,
+46 8 553 954 04, asvor.brynnel@coor.com

Johan Mild, Coor Service Management,
+358 40 301 3004, johan.mild@coor.com

Ulf Wretskog VD, Coor Service Management i Finland
+358 10 234 3518, ulf.wretskog@coor.com