Coor får uppdrag från Unibail-Rodamco

Coor Service Management har tecknat avtal med ett av Europas ledande fastighetsbolag, Unibail-Rodamco, om att sköta fastighetsdriften till centrumanläggningar i Sverige och Danmark.

Unibail-Rodamco är Europas ledande börsnoterade fastighetsbolag med specialisering på kommersiella fastigheter. Det nya avtalet innebär att Coor kommer att ansvara för att utveckla och utföra fastighetsdriften för centrumanläggningarna Nacka Forum, Täby Centrum, Solna Centrum, Arninge Centrum och Eurostop Arlandastad i Stockholmsområdet samt Nova Lund i Lund, och Fisketorvet i Köpenhamn. Total förvaltningsyta är cirka 466 000 kvadratmeter.

– Coor sköter sedan tidigare fastighetsdriften på ett flertal centrumanläggningar och avtalet med Unibail-Rodamco stärker Coors position som ledande inom fastighetsdrift också i köpcentrum. Vi gläds åt detta uppdrag och ser fram mot uppgiften att i nära samarbete med Unibail-Rodamco säkerställa en högklassig fastighetsdrift säger Magnus Wikström, affärsenhetschef på Coor.

Avtalet, som är tvåårigt, träder i kraft den 1 november och innebär att Coor har ett funktionsansvar för driften av fastigheterna. Bland tjänsterna ingår bland annat drift av styr- och övervakningssystem, teletekniska system, VVS, el och kylsystem.

För mer information kontakta:

Magnus Wikström, Affärsenhetschef, Coor Service Management,
+46 8 553 950 95, magnus.wikstrom@coor.com

Åsvor Brynnel, kommunikationschef, Coor Service Management,
+46 8 553 954 04, asvor.brynnel@coor.com