Coor tar över restauranger i egen regi

Efter sommaren öppnar Coor den första större personalmatsalen under det egna varumärket FOOD by Coor. Det blir den första av flera restauranger, som Coor kommer att ta över i egen regi under året.

Coor är idag en av Nordens största restaurangoperatörer för företag och offentliga verksamheter. Restaurangerna drivs både i egen regi och med hjälp av underleverantörer, men avsikten är att successivt ta över fler restauranger i egen regi. Under 2011 utvecklades därför ett helt nytt mat- och dryckkoncept, FOOD by Coor. FOOD by Coor har under våren implementerats på ett antal mindre restauranger. Nu pågår förbere-delsearbetet inför invigningen av en av de större FOOD by Coor-restaurangerna.

- Vi har utvecklat ett mycket starkt och attraktivt koncept, och ser fram mot att få implementera det också i en större restaurang. FOOD by Coor är ett löfte om god service, vällagad mat gjord på bra och kontrollerade råvaror, väl genomtänkta flöden, attraktiv miljö och en bra helhetsupplevelse. Vi tror starkt på vårt koncept, och hoppas att matgästerna blir lika nöjda som vi, säger Anders Östman, kontraktschef på Coor.

Coor ansvarar idag för nära 80 restauranger i Sverige, Norge och Dan-mark, varav ungefär hälften idag drivs i egen regi. Under hösten kommer flera större FOOD by Coor-restauranger att etableras.

För ytterligare information, kontakta:

Anders Östman Kontraktschef, Coor Service Management
+46 8 553 950 91 anders.ostman@coor.com

Åsvor Brynnel Kommunikationschef, Coor Service Management
+46 8 553 954 04 asvor.brynnel@coor.com