Innovativa och intelligenta servicelösningar på Service & Supply-mässan i Älvsjö 24–25 oktober 2012

Coor Service Management kommer att medverka som utställare på FM-mässan Service & Supply 24 – 25 oktober. I montern visas exempel på intelligenta servicelösningar som Coor har utvecklat under de senaste åren.

I vår monter kommer vi bland annat att visa vår allra senaste innovation: ett webbaserat system för hantering av ID-kort. Systemet innebär stora fördelar för våra kunder: möjliga kostnadsbesparingar i och med minskad manuell hantering, ökad kvalitet och enhetlighet, ökad säkerhet och bättre tillgänglighet/flexibilitet för hantering av ID-kort för kunden.

- Mässan vänder sig till aktörer på FM-marknaden. I vår monter vill vi visa olika exempel på innovativa och intelligenta servicelösningar som vi har utvecklat under de senaste åren. Vår ambition är att erbjuda våra kunder värdeadderande servicelösningar i utvecklingens framkant, och i vår monter visar vi vad vi menar med det, säger Åsvor Brynnel, Kommunikationschef på Coor Service Management.

Mässan Service & Supply pågår 24 – 25 oktober 2012 på Svenska Mässan i Älvsjö. Läs mer om mässan här: http://serviceandsupply.se/facility

Mer information, pressbilder etc finns på www.coor.com.

För ytterligare information, kontakta:

Åsvor Brynnel Kommunikationschef, Coor Service Management
+46 8 553 954 04
asvor.brynnel@coor.com