Stort intresse för renovering av utgångna servomotorer och servodrivdon

Coor Service Managemant erbjuder sina kunder inom verkstadsindustrin overhaul av sin maskinpark. Metoden innebär förlängd livslängd och drift av servomotorer och servodrivdon trots att leverantörerna av maskinerna upphört med support och reservdelslager.

På grund av att leverantörer upphör med reservdelslager och support på äldre servomotorer och servodrivdon blir företag inom verkstadsindustrin utan service på fungerande servomotorer och servodrivdon.

För att förlänga livslängden och den fortsatta driften av maskinparken erbjuder Coor overhaul – renovering och uppdatering av produkterna – med fem års garanti.

- Redan nu har tio större kunder nappat på erbjudandet och det känns givetvis jättekul, säger Mats Ahrling, produktområdeschef Elektronik inom Coor.

Overhaul är ett kostnadseffektivt alternativ till att köpa helt ny maskinutrustning. Metoden innebär att servomotorer och servodrivdon renoveras och uppdateras genom utbyte av strategiska elektronik- och elmotorkomponenter.

De kunder som inte valt Overahaul kommer även i fortsättningen kunna beställa reparationer så länge Coor har ett reservdelslager.

För ytterligare information, kontakta:

Mats Ahrling, Produktområdeschef Elektronik, Coor Service Management,Telefon 0500-91 71 95, mats.ahrling@coor.com