Coor flyttar till nytt, inspirerande huvudkontor

Coor Service Management kommer att flytta till nytt huvudkontor i Kista den 1 november 2013. Det nya huvudkontoret kommer att bli ett modernt, flexibelt konceptkontor som speglar bolagets varumärke väl.

Coor har marknadsledande kompetens när det gäller aktivitets-baserade arbetsplatser och ytoptimering (space optimization), vilket kommer till nytta när koncernen den 1 november 2013 flyttar till nytt huvudkontor. Målsättningen är att skapa ett inbjudande, modernt, väl fungerande, kostnadseffektivt och flexibelt kontor.

- Vi har tidigare till viss del använt en modell för framtidens flexibla kontor som vi kallat Concept Office. Detta koncept kommer vi nu att vidareutveckla och använda i full skala, säger Mats Jönsson, koncernchef och vd för Coor Service Management.

Det nya huvudkontoret ligger i Kista Entré (Knarrarnäsgatan 7) norr om Stockholm. Fastigheten ägs av Vasakronan och är LEED-certifierad. Kontoret erbjuder plats för cirka 260 medarbetare. Vid utformningen är Coors varumärke och profilprogram liksom hållbarhetsambitioner en naturlig utgångspunkt.

- Vi kommer att nyttja smarta, långsiktigt hållbara lösningar, mycket baserade på ny teknik och nya material. Vår målsättning är att vårt eget huvudkontor ska kunna användas som inspirationskälla för våra kunder, säger Mats Jönsson.