Coor Service Management anställer Janne Rastas som ny affärsutvecklingschef, Säkerhet

Coor Service Management förstärker organisationen genom att anställa Janne Rastas som affärsutvecklingschef, säkerhet. Janne är en välkänd profil i säkerhetsbranschen där han verkat i över 25 år. Han kommer närmast från rollen som försäljningschef på SOS Alarm och har dessförinnan varit bl.a. försäljningschef på Addici Security och G4S.

Janne är certifierad säkerhetschef och har en omfattande erfarenhet av försäljning, försäljningsledning, affärsutveckling, ledarskap, och strategisk affärsplanering. Janne är även verksam i den nybildade branschorganisationen, SäkerhetsBranschen där han är vice ordförande i kommittén för Säkerhetstjänster (bevakning, larmcentral, värdehantering, konsult).

– Jag drivs av att utveckla och effektivisera säkerhets- och servicefunktioner på ett smartare och säkrare sätt och jag upplever numera att det finns ett ökat utrymme och behov av detta hos fler och fler kunder. Jag vill bidra till att vi på Coor, som Nordens ledande aktör inom service management, ska fylla det behovet som finns hos alltfler kunder, säger Janne Rastas.

För ytterligare information, kontakta:

Sofie Schough, kommunikationschef Coor i Sverige, + 46 8 634 81 72