Coor Service Management lanserar ny konferenshemsida

Adressen till den nya konferenshemsidan är www.coorkonferens.se. Målsättningen för hemsidan har varit att göra det enkelt för de som bokar möten och konferenser.

Alla konferenslokaler är fotograferade och det är möjligt att ta en virtuell tur på flera av våra anläggningar. Det är enkelt att söka, titta och få en känsla av vad vi levererar, utan att faktiskt ha upplevt våra konferenslokaler i verkligheten.

- Hemsidan blir ett redskap för att snabbt och smidigt hitta ett bra mötesalternativ bland våra 98 konferenslokaler, säger Ludovic Björk, försäljnings- och marknadsansvarig konferensverksamheten, Coor Service Management. Det blir också enklare att hitta erbjudanden från våra konferensanläggningar.

Coor Service Management driver konferensanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Alla anläggningar kännetecknas av närhet, trygghet, funktionalitet och en hög servicenivå.

Oavsett vilken av våra anläggningar du väljer att ha ditt möte på har du alltid nära till allmänna kommunikationer. Hos oss kan du känna dig trygg med vår personal på plats. Våra lokaler håller en hög standard och allt du kan tänkas behöva för ditt möte eller festarrangemang fixar vi åt dig. Lägg där till vår höga servicenivå och du får ett effektivt möte kryddat med vänlig omtanke och expertis.

För mer information, kontakta

Ludovic Björk, Försäljnings- och marknadsansvarig konferensverksamheten,
Tel: 08-553 965 03, ludovic.bjork@coor.com