Coor Service Management tecknar avtal med Akelius Fastigheter

Coor har tecknat ett avtal om leverans av inre och yttre fastighetsskötsel samt städtjänster till Akelius Fastigheter. Avtalet sträcker sig över tre och ett halvt år med möjlighet till ett års löpande förlängning.

Akelius Fastigheter är ett av Sveriges största privata bostadsbolag. Det nya avtalet gäller Akelius fastighetsbestånd i Stockholm, Enköping, Eskilstuna, Umeå och Östersund. För Coor innebär det en utökning av befintlig leverans med orterna Umeå och Östersund.

- Vi är mycket glada över det nya och utökade avtalet med Akelius, säger Ulf Wretskog, VD Coor Sverige. I och med det nya avtalet utvecklar vi också vår leverans så att den blir ännu mer effektiv för Akelius och Akelius kunder. Exempelvis kommer vi att kunna erbjuda tid för åtgärdande av fel direkt vid första kontakt med kundtjänst istället för att teknikerna ska ringa och boka tid med hyresgästen.

- Akelius ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med Coor. Vi är måna om att ständigt förbättra våra kunders upplevelse av Akelius och därför är det otroligt viktigt att vi får en serviceleverantör som delar våra värderingar, säger Lars Lindfors, Sverigechef, Akelius Fastigheter.

Mer information, pressbilder etc finns på www.coor.com.

För ytterligare information, kontakta:

Ulf Wretskog
VD Coor Sverige
+46 8 553 959 40
ulf.wretskog@coor.com

Sofie Schough
Kommunikationschef Coor Sverige
+46 8 634 81 72
sofie.schough@coor.com