Coor Service Management tecknar nytt avtal med Saab

Coor Service Management har tecknat ett nytt avtal med försvars- och säkerhetsföretaget Saab om att leverera fastighetsanknutna tjänster till åtta av Saabs anläggningar. Avtalet som gäller fram till och med 2016 har en beräknad årsomsättning på 180 MSEK.

Coor Service Management har levererat fastighetsrelaterade tjänster, så som fastighetsservice, lokalvård, post och gods, till Saab sedan 2003. Det nya avtalet gäller serviceleverans till Saabs anläggningar i Göteborg, Jönköping, Huskvarna, Växjö, Arboga, Järfälla samt Tannefors och Malmslätt i Linköping, med option att addera fler anläggningar efter hand.

- Det är mycket glädjande att vi har Saabs fortsatta förtroende, säger Carl Dahlén, Affärsenhetschef & Vice VD. Saab är ett ledande globalt försvars- och säkerhetsföretag med höga krav på service och vi känner oss både hedrade och stärkta av deras förnyade förtroende. Tillsammans med Saab vill vi nu vidareutveckla vår leverans av marknadens bästa fastighetstjänster.

- Vi känner oss trygga i samarbetet med Coor och nöjda med hur de under åren utvecklat sin service och leverans. För Saab, med drygt 11 000 anställda i Sverige, är en tillförlitlig serviceleverans mycket viktigt och vi ser med tillförsikt fram emot fortsatt samarbete, säger Torbjörn Nibelius VP & Head of Property, Saab AB.