Coor skickar ”Årets Ledstjärna” på volontärarbete i Afrika

Av Coor Service Managements cirka 6 700 medarbetare har Cathrin Olsen utsetts till "Årets Ledstjärna", och som pris kommer hon som bolagets första volontär för att göra en insats för naturvården i Sydafrika.

Varje år utser Coor "Årets Ledstjärna" – en medarbetare som representerar bolagets värderingar (ledstjärnor) på ett utmärkande sätt. I år går priset till Cathrin Olsen, som till vardags arbetar som konferensvärdinna hos en av bolagets kunder i Norge. Som pris fanns några alternativ bland vilka Cathrin valde ett spännande och behjärtansvärt äventyr – att åka som volontär för att göra en insats för naturvården i Sydafrika. Under två arbetsveckor i mars kommer Cathrin Olsen att jobba i ett projekt i Sydafrika och där bidra till vården av en nationalpark. Volontärsresan arrangeras av Good Travel.

- Jag är verkligen stolt över utmärkelsen "Årets Ledstjärna", och tycker att priset är fantastiskt. Det ska bli otroligt spännande att åka till Afrika, och det känns bra att jag också får möjlighet att jobba i nationalparken – inte minst att få arbeta med vilda djur, säger Cathrin Olsen, konferensvärdinna på Coor Service Management.

Det är första gången som Coor erbjuder volontärsarbete som pris.

- När förslaget kom upp kändes det som ett steg i rätt riktning. Priset är bra av två skäl, dels för att det är ett oförglömligt minne för Cathrin själv och dels för att det stödjer våra hållbarhetsambitioner på bolaget. Jag hoppas och tror att Cathrin kommer att få en fantastisk resa, säger Anders Asplund, HR-chef på Coor Service Management.

Cathrin Olsen får priset för sin positiva läggning, sitt ansvarstagande och stora kundfokus. Hon är alltid uppdaterad om kundens behov och vad som händer i fastigheten, och är mycket uppskattad av kollegor såväl som kunderna.