Coor storsatsar på Industriservice – visar upp sin bredd av tjänster i egen monter på Elmia

Coor har historiskt växt inom industriservice och väljer nu att samla och regionalisera sitt tjänsteutbud inom industriservice på ett tydligare sätt. Detta kommer att tydliggöras på Elmiamässan då Coor visar upp sitt breda tjänsteutbud i egen monter för första gången på den mässan.

I syfte att skapa bättre förutsättningar att utveckla sitt erbjudande mot den svenska marknaden samlar Coor nu all kompetens och alla tjänster som rör industrin i en specialiserad enhet. För att visa upp sin bredd och sina styrkor satsar Coor på en egen monter på Elmiamässan för första gången.

- Med vår nya regionbaserade enhet för industriservice har vi stärkt vår förmåga att leverera kompletta åtaganden där vi tar ansvar för en funktion likväl som vi kan leverera enstaka tjänster. I och med vår storlek kan vi upprätthålla relevanta spetskompetenser i respektive region och dessutom förstärka med centrala resurser vid behov, vilket ökar nyttan för våra kunder, säger Martin Berntsson, Marknadschef, Coor Industriservice.

- Mässan är en självklar mötesplats för att träffa kunder och andra kollegor i branschen på. I vårt breda tjänsteutbud kommer vi mer specifikt visa upp vår mekaniska verkstad i Finspång som kan erbjuda tillverkning av mekaniskt bearbetade komponenter i småskaliga serier. Slutligen lyfter vi fram vårt koncept för underhållsutveckling, Coor Maintenance Way, som vi dessutom ger besökare möjlighet att få se i praktiken genom ett ”Hemma Hos”-besök i vår leverans hos kunden Husqvarna ett stenkast från mässan, säger Thomas Grönlund, Affärsutvecklare Industriservice.

Om Coor Industriservice

Coor är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice, med lång erfarenhet och stor kompetens anpassad för svensk industri. Coor har idag en position som en av de ledande och rikstäckande leverantörerna av industriservice i Sverige.

Till industrin levererar Coor kompletta produktionsliner, ser till att underhåll bedrivs enligt moderna principer, dessutom har Coor ett flertal verkstäder över landet. Deras 1300 kompetenta medarbetare inom industriservice på Coor finns från Gävle i norr till Malmö i söder. Bland våra kunder finns ett stort antal företag främst i Norden, men Coor har engagemang hos kunder även i Europa, Asien, USA, Kanada och Brasilien.

För mer information kontakta:

Martin Berntsson, chef marknad och verksamhetsutveckling, Coor Industriservice, 
tfn: +46 (0)8-553 961 97, martin.berntsson@coor.com