Sandvik förlänger avtal med Coor

Coor Service Management har tecknat ett nytt treårigt avtal med verkstadskoncernen Sandvik om att fortsätta leverera och utveckla integrerade FM-tjänster till Sandviks anläggningar i Sandviken.

Sandvik är en högteknologisk internationell verkstadskoncern med avancerade produkter inom metallbearbetning, materialteknik samt gruv- och anläggningsindustri. År 2009 inleddes ett samarbete mellan Sandvik och Coor, som innebär att Coor ansvarar för att utföra, samordna och utveckla ett stort antal integrerade servicetjänster inom Sandviks drygt 3 000 000 kvm industriområde i Sandviken. Det nya avtalet löper till och med 2015.

- Vi är oerhört glada över det fortsatta förtroendet från Sandvik. Vår intention är att löpande utveckla och anpassa vår serviceleverans till våra kunders skiftande utmaningar, och jag tolkar förlängningen som att vi lyckats med det. Vi är nu sporrade att fortsätta detta arbete i nära samarbete med Sandvik, säger Niklas Pettersson, kontraktschef på Coor Service Management.

Exempel på servicetjänster är fastighetsservice, utemiljö, lokalvård, bevakning, post och gods, växel, reception och vaktmästeri.